Menu
Jupiler-winnaars vermaken zich bij Ajax

Jupiler-winnaars vermaken zich bij Ajax

Tijdens de wedstrijd Ajax - Heracles waren er verschillende prijswinnaars van Ajax-partner Jupiler in het stadion aanwezig. Zo bekeek Sven Bongartz samen met zijn broer en acht vrienden de wedstrijd vanuit een skybox. Tijdens de vorige thuiswedstrijd tegen Vitesse had zijn neef het gouden shirt gevangen bij een speciale actie van Jupiler.

Sven had het aan zijn neef te danken dat hij de wedstrijd zaterdagavond vanuit een skybox mocht bekijken. Het was namelijk zijn 12-jarige neef die tijdens de rust van Ajax - Vitesse het speciale shirt ving. Tussen alle 1.000 shirts zat één gouden exemplaar verstopt dat via een special kanon in de tweede ring van het stadion in vak 420 (rij 22) belandde. Aangezien de vanger onder de 18 jaar was, mocht hij zelf geen gebruik maken van het skybox-arrangement. Als troost kreeg hij van Jupiler wel een door Frank de Boer gesigneerd Ajax-shirt.

Frits Zwaanswijk (50) uit Koog aan de Zaan was de gelukkige winnaar van het VIP-treatment dat Jupiler bij Ajax - Heracles ter beschikking had gesteld. Tussen 2 en 17 november maakte kopers van een Jupiler-product kans op deze bijzondere prijs. Door een aankoopbewijs op de website van het Belgisch pilsbier achter te laten maakte je kans op 2 business seats en kaarten voor de Sponsor Lounge. De avond eindigde met een meet & greet met Ajacied van de Wedstrijd Davy Klaassen.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Prijswinnaar Sven Bongartz bekeek Ajax - Heracles samen met 9 vrienden vanuit een skybox. Prijswinnaar Sven Bongartz bekeek Ajax - Heracles samen met 9 vrienden vanuit een skybox.