Menu
Justin Kluivert: 'Ik ben best een lieve jongen'

Justin Kluivert: 'Ik ben best een lieve jongen'

Justin Kluivert vertelt in zijn eerste blog voor Ajax.nl over onder andere media-aandacht, zijn familie én zijn boze blik in het veld. 'Soms schrik ik er ook van hoe nors ik kan kijken.'


Iedere maand houdt een Ajacied een blog bij voor Ajax.nl. Zij schrijven over hun leven en het reilen en zeilen rondom Ajax. Justin Kluivert is deze maand onze blogger.


Dit wordt mijn vuurdoop als blogger. Grappig, ik ben niet per se een schrijftype, maar ik vind het super leuk om jullie deze maand op de hoogte te houden van mijn leven en de dingen die me bezig houden.

Instagram
Normaalgesproken deel ik de dingen die ik meemaak vooral met mijn ouders, familie en vrienden. Bij hen kan ik goed mijn verhaal kwijt. De buitenwereld hou ik voornamelijk op de hoogte van mijn leven door middel van Instagram.

'Een nieuwe Kluivert-aflevering'

Voor veel mensen was ik al wel een beetje een bekend gezicht. Doordat mijn vader profvoetballer is geweest en een bekend Ajacied is, kregen mijn broers en ik ook redelijk wat media-aandacht. Toen was ik altijd 'het zoontje van'. Langzamerhand veranderde dat en heb ik mijn eigen naam gecreëerd. Het is wel mooi om in mijn vaders voetsporen te treden. Een nieuwe Kluivert-aflevering, haha! 

Justin signed his first contract with Ajax #proud #dad ❤️

Een bericht gedeeld door Patrick Kluivert (@patrickkluivert9) op

Meningen
Als je een beetje een bekend gezicht hebt, hebben mensen al snel een mening over je. Ik merk aan mezelf dat ik in het veld best wel bozig overkom, zeg maar. Maar als je me een beetje kent, zou je weten dat ik best een lieve jongen ben. Soms, als ik wedstrijden terugkijk, schrik ik er ook wel eens van hoe nors ik kan kijken. Maar weet je, op het veld zet ik gewoon een knop om en ben ik niet bezig me hoe ik overkom op anderen.

Genoeg te vertellen
Maar goed, een blog. Er zijn er veel tegenwoordig. Mijn stiefbroer Nino Wilkes heeft een vlog. Zijn video’s kijk ik regelmatig. Ik ben benieuwd hoe het mij gaat bevallen de komende weken. Augustus is geen saaie maand, dus ik heb jullie genoeg te vertellen lijkt me.

'Je wilt natuurlijk lekker beginnen'

Lekker beginnen
Je wilt natuurlijk lekker beginnen. Helaas zijn we de competitie begonnen met een nederlaag. Wat er nu moet gebeuren is simpel: doorgaan in de Europa League en ook alle Eredivisieduels winnen.

Tekst & beeld: Ajax.nl