Menu

Juventus maakt geen fout

Dankzij een kleine uitzege bij Lecce (0-1) heeft Juventus zondag zijn uitstekende positie in de Serie A gehandhaafd. De koploper heeft nog steeds zes punten meer dan nummer twee AC Milan, dat van Siena won: 2-1. Nummer drie, Udinese, volgt inmiddels op twaalf punten.

Juventus dankte de zege aan een treffer van Del Piero in de veertiende minuut. Bij AC Milan was Sjevtsjenko weer eens de grote man. Hij maakte beide treffers voor zijn club in de thuiswedstrijd met Siena: 2-1. Seedorf begon in de basis. Stam ontbrak nog steeds wegens een voetblessure.
Internazionale speelde ook in de twaalfde competitiewedstrijd gelijk. Cagliari hield de ambitieuze club op 3-3. Het was alweer het tiende gelijke spel van Internazionale in de Serie A. Davids ontbrak wegens een rugblessure. Oud-Ajacied Van der Meyde zat wegens een spierblessure op de tribune.
Cagliari leidde in de 77ste minuut nog met 3-1. Met twee treffers in de slotfase redde spits Martins alsnog een punt voor Internazionale. De club is nog steeds als enige van alle ploegen uit de Serie A zonder nederlaag, maar is wel pas terug te vinden op de zevende positie. De achterstand op koploper Juventus bedraagt al vijftien
punten.

Bron: ANP