Kaartverkoop 1e seizoenshelft in volle gang

Kaartverkoop 1e seizoenshelft in volle gang

De verkoop van losse tickets voor het aanstaande Eredivisie-seizoen is dinsdag gestart. Kaarten voor de eerste 8 thuiswedstrijden - inclusief de Klassieker op 28 oktober - zijn nu beschikbaar. Voor de topwedstrijden, zoals tegen Feyenoord, zijn kaarten verkrijgbaar vanaf € 42. Kaarten voor alle andere duels zijn te krijgen vanaf € 26.

Voor 6 van de 8 wedstrijden is een Club Card niet nodig en kan iedereen via de Ajax Ticketshop kaarten kopen. Alleen voor de duels met Feyenoord en ADO Den Haag geldt een Club Card-verplichting.

Vanwege het grote aantal verkochte seizoenkaarten, zijn losse kaarten voor iedere thuiswedstrijd beperkt.

Verkoopschema
Seizoenkaarthouders, leden van de Supportersvereniging Ajax (SVA) en Club Card-houders krijgen voorrang op overige Ajacieden bij de verkoop. Het schema ziet er als volgt uit ⤵️

Reminder-service
Zeker op tijd erbij zijn? Schrijf je in voor onze reminder-service Je ontvangt dan bericht over de start verkoop,  zodat je er op tijd bij bent.  

Ajax Club Card 
Voor de meeste wedstrijden kun je zonder Club Card kaarten bestellen. Voor de Klassieker en ons duel met ADO Den Haag heb je wel een Club Card nodig. Deze is eenvoudig aan te vragen voor € 6 (excl. € 1,50 administratiekosten).

Voorrang via de Supportersvereniging Ajax 
Wil je met voorrang kaarten bestellen? Word dan lid van de Supportersvereniging Ajax.

Ticketshop