Menu
Kaartverkoop 2e seizoenshelft start 4 januari 2016

Kaartverkoop 2e seizoenshelft start 4 januari 2016

Met ingang van 4 januari 2016 gaat Ajax over op een nieuw ticketingsysteem. Met dit nieuwe systeem kunnen supporters vanaf hun telefoon, tablet of pc veel sneller en eenvoudiger wedstrijdtickets bestellen. Nieuw is dat supporters straks de mogelijkheid hebben een eigen plaats in de Amsterdam ArenA te selecteren en het zicht vanuit het vak in 3D kunnen ervaren.

Op 4 januari worden alle seizoenkaarthouders, leden van de Supportersvereniging Ajax en Club Card-houders via een e-mail verder geïnformeerd over de manier waarop zij kunnen inloggen in dit nieuwe systeem. Alle overige supporters die bij Ajax met hun e-mailadres bekend staan, zullen eveneens een bericht ontvangen met het verzoek zich te registreren in de nieuwe ticketshop. Houd daarom je mailbox goed in de gaten.

Vanaf maandag 4 januari zal tevens de kaartverkoop starten voor Ajax – Vitesse (zaterdag 23 januari) en Ajax – Heracles Almelo (dinsdag 26 januari). Op maandag 11 januari start de verkoop van Ajax – Feyenoord en alle andere resterende thuisduels in de Eredivisie.

Door de overgang naar het nieuwe en verbeterde ticketingsysteem is het straks niet meer mogelijk om kaarten te bestellen via TicketBox (Primera).  Op wedstrijddagen blijft het wel mogelijk om kaarten te kopen bij de stadionkassa,  zolang de betreffende wedstrijden niet zijn uitverkocht.

Online Kaartverkoop

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ruud Binnekamp