Menu
Kaartverkoop afscheidsduel Van der Sar

Kaartverkoop afscheidsduel Van der Sar

Op woensdag 3 augustus 2011 wordt in de Amsterdam ArenA de officiële afscheidswedstrijd gehouden voor Edwin van der Sar. De keeper verdedigde tussen 1991 en 1999 het Ajax-doel en kwam die periode tot 311 officiële duels als Ajacied. De kaartverkoop voor de wedstrijd Ajax - Dreamteam Van der Sar start zaterdag 18 juni om 9:00 uur voor alle seizoenkaarthouders van Ajax.

Van der Sar speelt met een door hemzelf samengesteld Wereldelftal tegen Ajax. Het sterrenteam van Van der Sar wordt gecoacht door de legendarisch Sir Alex Ferguson (Manchester United). In totaal speelde hij in de jaren negentig 311 officiële wedstrijden voor Ajax. Na die tijd stond hij onder lat bij Juventus, Fulham en Manchester United. De laatste wedstrijd die hij voor United keepte was de Champions League-finale tegen FC Barcelona. Als veertiger mag Van der Sar zich de oudste speler in een CL-finale noemen. De recordinternational van Oranje kwam tot 130 interlands.

Van der Sar vierde als Ajacied zijn eerste grote successen. In 1995 won Van der Sar met Ajax onder meer de Champions League en de Wereldbeker. Als doelman van Manchester United legde hij in 2008 nogmaals de belangrijkste beker voor Europese clubteams plus de Wereldbeker.
Het programma van de officiële afscheidswedstrijd zal op 3 augustus rond 17:45 uur starten. Het evenement zal daarmee naadloos aansluiten op de Open Dag van Ajax. Op woensdag 22 juni zal de voormalig doelman tijdens de presentatie van zijn biografie in Huis ter Duin in Noordwijk meer informatie geven over de inhoud van het programma.

Kaartverkoop:

Kaarten voor deze speciale wedstrijd kosten 25 euro (hoofdtribune 75 euro) per stuk. Leden van de Ajax Kids Club hoeven slechts 10 euro te betalen. Bestel je kaarten via onderstaande link. Daar is ook het volledige verkoopschema te vinden. Alle opbrengsten van de officiële afscheidswedstrijd gaan naar Stichting Doe een Wens en Laureus.

Bestel je kaarten voor afscheidswedstrijd Edwin van der Sar online