Menu
Kaartverkoop Ajax A1 – Sevilla gestart (UEFA Youth League)

Kaartverkoop Ajax A1 – Sevilla gestart (UEFA Youth League)

De Ajacieden uit de A1 vervolgen hun avontuur in de UEFA Youth League op dinsdag 9 februari met een thuiswedstrijd tegen Sevilla FC. De kaartverkoop voor het play-offduel op Ajax’ sportcomplex de Toekomst is dinsdag gestart! De Europese thuiswedstrijd wordt vanaf 16:00 uur gespeeld op het hoofdveld.

De Ajacieden dwongen eind november Europese overwintering af door FC Spartak Moskou te verslaan. Na de heenwedstrijd al met 3-0 te hebben gewonnen, waren de talenten vervolgens ook op de Toekomst te sterk voor de leeftijdgenoten uit Rusland: 2-1. Ajax A1 opende het Europese seizoen met twee klinkende zeges op Schalke 04. 

Ajax en Sevilla, de Spaanse club besloot de groepsfase als nummer 2, strijden om een plek in de kwartfinales van de UYL. De kwartfinaleduels worden op 9 en 10 maart gespeeld. Vanaf 15 april wordt in het Zwitserse Nyon een finaletoernooi gespeeld. Op 15 april staan de halve finales op de rol, waarna de winnaars drie dagen later (18 april) de Youth League-finale spelen. Plaats van handeling is het Colovray Stadion in Nyon. 

Veiligheid
De afgelopen seizoenen kon het vlaggenschip van de jeugdopleiding tijdens UYL-wedstrijden rekenen op bijzonder veel belangstelling. Dat zorgde voor een fantastische sfeer die hoort bij het spelen van Europese topduels. De keerzijde van het succes was dat de accommodatie van het sportcomplex niet toereikend bleek voor de massaal toegestroomde fans.

Om de veiligheid van de bezoekers te kunnen blijven garanderen is het noodzakelijk om de toegang te reguleren. Je kunt daarom vanaf nu online toegangskaarten kopen. De prijs hiervan bedraagt € 2,50 per persoon. Daarbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen zit- en staanplaatsen.

Als er op de wedstrijddag nog kaarten beschikbaar zijn dan zullen deze voorafgaand aan de wedstrijd vanaf 15:00 uur aan de kassa's van de Toekomst te verkrijgen zijn.

Tickets Ajax A1 - Sevilla
Tekst en beeld: Ajax.nl