Menu
Kaartverkoop Ajax - Juventus

Kaartverkoop Ajax - Juventus

Ajax treft in de zestiende finales van de Europa League een tegenstander van formaat. Op donderdag 18 februari om 19.00 uur ontvangt Ajax in de Amsterdam ArenA Juventus, de huidige nummer 3 uit Italië.

De kaartverkoop voor deze wedstrijd start op dinsdag 12 januari in plaats van de eerder vermelde 6 januari. Van 12 t/m 19 januari kunnen seizoenkaarthouders van Ajax niet één, maar twee tickets kopen met 15 procent korting. Kaarten zijn dan online verkrijgbaar vanaf 26,05 euro in plaats van 31 euro.

Vanaf 20 januari zijn de Supp.CC-houders (en AJS en AKC) in de gelegenheid om kaarten te kopen, vanaf 23 januari de Ajax CC-houders en vanaf 27 januari alle CC-houders. Voor deze wedstrijd geldt een clubcardverplichting. Er kunnen maximaal 4 kaarten per (S)CC gekocht worden. Het volledige verkoopschema is vanaf dinsdagochtend te vinden op Ajax.nl.

Juventus stroomt vanuit de UEFA Champions League binnen in het Europa Leaguetoernooi. De Italiaanse club werd derde in de poule met Bayern München en Bordeaux. Steun Ajax in deze topwedstrijd en zorg dat je erbij bent!

Foto: Ajax.nl
Tekst: Ajax.nl