Menu
Kaartverkoop: Ajax – Spartak Moskou (UEFA Youth League)

Kaartverkoop: Ajax – Spartak Moskou (UEFA Youth League)

Op woensdag 25 november staat voor de A1 van Ajax (o/19) de return in de voorronde van de UEFA Youth League op het programma. De wedstrijd tegen de leeftijdgenoten van FC Spartak Moskou wordt gespeld op sportpark de Toekomst. De aftrap op het hoofdveld is om 18:30 uur.

Het eerste duel werd twee weken geleden gespeeld in Moskou en eindigde in een 0-3-overwinning. Mocht het Ajax lukken om de Russen uit te schakelen dan overwintert het in de UEFA Youth League en zal het een enkele wedstrijd op 9 of 10 februari op sportpark de Toekomst spelen tegen de nummer 2
uit de groepsfase van de UEFA Youth League. 

De afgelopen seizoenen kon het vlaggenschip van de jeugdopleiding tijdens UYL-wedstrijden rekenen op bijzonder veel belangstelling. Dat zorgde voor een fantastische sfeer die hoort bij het spelen van Europese topduels. De keerzijde van het succes was dat de accommodatie van het sportcomplex niet
toereikend bleek voor de massaal toegestroomde fans.

Om de veiligheid van de bezoekers te kunnen blijven garanderen is het noodzakelijk om de toegang te reguleren. U kunt daarom vanaf heden online toegangskaarten kopen. De prijs hiervan bedraagt € 2,50 per persoon. Daarbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen zit- en staanplaatsen.

Tickets Ajax A1 - FC Spartak Moskou A1 (Youth League)

Indien er op de wedstrijddag nog kaarten beschikbaar zijn dan zullen deze voorafgaand aan de wedstrijd vanaf 17:30 uur aan de kassa's van de Toekomst te verkrijgen zijn.