Menu
Kaartverkoop Cruijff Schaal gestart

Kaartverkoop Cruijff Schaal gestart

Landskampioen Ajax en bekerwinnaar AZ openen zaterdag 27 juli het nieuwe voetbalseizoen met de strijd om de Johan Cruijff Schaal. De wedstrijd wordt traditiegetrouw in de Amsterdam ArenA gespeeld. Voor Ajax-supporters zijn 12.000 kaarten beschikbaar. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Tot en met maandag 24 juni geldt een speciale korting van 5 euro per kaart!

Ajax won de Nederlandse supercup tot dusver zeven keer. De recordkampioen van Nederland won de Cruijff Schaal in 2007 voor het laatst. AZ won de Nederlandse supercup tot dusver een keer. Als toenmalig kampioen van Nederland legden ze aan de vooravond van het seizoen 2009-2010 beslag op de eerste prijs van het seizoen.

AZ is als bekerwinnaar de thuisspelende ploeg in de ArenA. AZ - Ajax begint om 20:00 uur. Ajax-seizoenkaarthouders en leden van de Ajax Kids Club kunnen vanaf nu kaarten kopen. De overige supportersgroepen (Ajax Life Club Card, Ajax Jong Schare) zijn vanaf donderdag 20 juni aan de beurt. Ajax CC-houders kunnen vanaf maandag 24 juni kaarten aanschaffen. Per (S)CC kan je maximaal 4 kaarten kopen. De speciale kortingsactie van 5 euro per kaart geldt tot en met 24 juni.

Leden van de Ajax Kids Club en Kinderseizoenkaarthouders kunnen uitsluitend een kaart met 50 procent korting in vak 402 (familievak) kopen. Prijs per kaart is 12,50 euro.

Alle informatie over de kaartverkoop vind je via onderstaande link.

Kaartverkoop AZ - Ajax (Johan Cruijff Schaal)