Menu
Kaartverkoop Europa League gaat van start

Kaartverkoop Europa League gaat van start

De kaartverkoop voor de groepsfase van de UEFA Europa League start dinsdag 30 augustus. Ajax speelt in de groepsfase van de Europa League drie thuisduels. In de Amsterdam ArenA komen Standard Luik (29 september), Celta de Vigo (3 november) en Panathinaikos (24 november) op bezoek.

Wij willen zoveel mogelijk supporters de kans te geven om bij deze drie Europese voetbalavonden aanwezig te zijn en daarom hanteren we een aangepaste prijstelling. Een passe-partout biedt toegang tot alle drie de duels en is vanaf € 45 te bestellen (voor seizoenkaarthouders).

Prijzen

Verkoopschema

Tickets per groepswedstrijd
Beschikbaar vanaf vrijdag 16 september om 9.00 uur

Celta de Vigo - geen Club Card nodig
Standaard Luik -  1 kaart per Club Card
Panathinaikos - 4 kaarten per Club Card

* Met uitzondering van seizoenkaarthouders op Zuid 1 (2 passe-partouts per seizoenkaart) en mindervalide (Seizoen) Club Card-houders (1 setje).

Houd Ajax.nl in de gaten voor het laatste nieuws over kaartverkoop en exacte speeldata en aanvangstijden.

Voorrang en korting met seizoenkaart
Om met voorrang en 10% korting kaarten te kunnen bestellen voor UEFA Europa League-wedstrijden, heb je een seizoenkaart nodig. Seizoenkaarthouders die er snel bij zijn hebben tevens de mogelijkheid om direct hun eigen plaats te kopen en 3 passe-partouts met korting bij te bestellen.

Wil je een passe-partout kopen maar heb je nog geen Club Card?
Klik dan hier om een Ajax Club Card aan te vragen. Na een eenmalige betaling van € 6, kun je direct een passe-partout bestellen.

Tekst en afbeelding: Ajax.nl