Menu
Kaartverkoop Jong Ajax gestart

Kaartverkoop Jong Ajax gestart

Ajax stelt alles in het werk om de wedstrijden van Jong Ajax in de Jupiler League voor iedereen toegankelijk te maken. Op dit moment wordt er op sportcomplex de Toekomst dan ook hard gewerkt om de benodigde aanpassingen aan het sportpark op tijd klaar te hebben. De KNVB heeft bepaald dat er alleen zitplaatsen op de Toekomst mogen komen. Uiteindelijk wordt er, inclusief bezoekers van de tegenstander, een capaciteit van ruim 2000 zitplaatsen gerealiseerd.

Maandag trapt de ploeg van trainer Fons Groenendijk om 20:00 uur af tegen Telstar. De kaartverkoop voor het openingsduel tegen Telstar in de Jupiler League is vanaf heden gestart.
Toegangskaarten worden online verkocht en indien er op de wedstrijddag nog kaarten beschikbaar zijn dan worden die vanaf een uur voor aanvang van de wedstrijd bij de vernieuwde toegangspoort van sportpark de Toekomst aangeboden. Bij wedstrijden in de Amsterdam ArenA is de stadionkassa de plek om kaarten te verkrijgen.

Let op: indien de wedstrijd is uitverkocht zal er geen kaartverkoop aan een van de kassa’s zijn. Op Ajax.nl zal tijdig te zien zijn waar en hoe laat de wedstrijden van Jong Ajax worden gespeeld. De standaardvoorwaarden van de KNVB zijn ook bij de wedstrijden van Jong Ajax van toepassing.

De entreeprijzen voor Ajax-seizoenkaarthouders, SVA-leden en Ajax Clubcard-houders bedragen 5 euro, kinderen tot en met twaalf jaar krijgen voor 1 euro toegang tot de thuiswedstrijden van Jong Ajax. Supporters die nog geen van bovenstaande kaarten bezitten betalen eenmalig 10 euro, inclusief gratis Ajax Clubcard.

Parkeren kan op het nabijgelegen terrein van Borchland, daarvoor geldt een tarief van 3 euro. Parkeerkaarten kunnen binnenkort ook voor wedstrijden van Jong Ajax online worden aangeschaft.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Koop hier kaarten

Koop hier je parkeerkaart