Menu
Kampioenen bezoeken Champ Camp

Kampioenen bezoeken Champ Camp

De deelnemers aan het Champ Camp in de Amsterdam ArenA kregen zondagavond hoog bezoek. Vlak voordat de Ajacieden in de bus stapten voor een grootse huldiging op het Museumplein werd de kampioensschaal getoond aan de 'Champ Campers', die logeerden op het speelveld van de ArenA.

Maarten Stekelenburg betrad even voor half zeven als eerste de historische grond, waarop Ajax zich iets eerder verzekerde van de dertigste landstitel in de clubhistorie. Het Champ Camp is een project van ABN AMRO. Na een mooie en succesvolle periode als shirtsponsor verruilde de bank in 2008 het hoofdsponsorschap in voor een sponsorschap. Dit jaar beleeft de bank zijn laatste seizoen als Ajax-sponsor. Champ Camp groeide in de afgelopen jaren uit tot een mooie traditie, waarbij de deelnemers in tentjes overnachten in de ArenA. Namens de sponsor verzorgden onder meer Ajax-jeugdtrainer Michel Kreek plus de oud-Ajacieden Wim Kieft en Winston Bogarde het omlijstende programma. Naast voetbalspelletjes werden de deelnemers voorgelezen en werd maandagochtend genoten van een heerlijk ontbijtje.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/ Gerard van Hees

Maarten Stekelenburg is met de schaal op weg naar de 'Champ Campers'. Maarten Stekelenburg is met de schaal op weg naar de 'Champ Campers'.
Felicitaties van de kids voor de kampioenen. Felicitaties van de kids voor de kampioenen.
Kort na de kampioenswedstrijd opnieuw feest in de ArenA! Kort na de kampioenswedstrijd opnieuw feest in de ArenA!
Op de foto! Op de foto!