Menu
Keepers hebben over bekijks geen klagen

Keepers hebben over bekijks geen klagen

Een select groepje Ajacieden gaf donderdagmiddag acte de présence op het trainingsveld naast de Amsterdam ArenA. De keepers Dennis Gentenaar en Erik Heijblok werkten zich in het zweet met keeperstrainer Carlo L’Ami.

De fitte veldspelers werkten de dagelijkse portie arbeid af in het Amsterdamse Bos. Onder de ‘boslopende’ Ajacieden ook de teruggekeerde internationals. Urby Emanuelson en Maarten Stekelenburg besloten woensdagavond een succesvolle trainingsweek met Oranje met een zege op Albanië. De Amsterdamse Rode Duivels Thomas Vermaelen en Jan Vertonghen spoelden de kater van het gelijkspel (2-2) met België tijdens het lopen weg. De Belgen verspeelden een 0-2 voorsprong. Dennis Rommedahl en Kennedy Bakircioglu wonnen met hun ploeg; Denemarken schoof Liechtenstein met speels gemak opzij: 4-0 en de Zweden wonnen (1-2) vriendschappelijk van Montenegro.

Carlo L'Ami stelde zijn keepers in verschillende oefeningen op de proef. Carlo L'Ami stelde zijn keepers in verschillende oefeningen op de proef.

Aan belangstelling geen gebrek voor de training van de keepers op het kunstgrasveld. Rond het trainingsveld verzamelden zich vroeg in de middag al tientallen liefhebbers van The Police. De driemansformatie verzorgt donderdag- en vrijdagavond een optreden in de Amsterdam ArenA.

Het adidasschoeisel van Dennis Gentenaar en Erik Heijblok, respectievelijk de selectieleden met het rugnummer 30 en 12. Normaal liggen er meerdere paren voetbalschoenen langs de lijn. Het adidasschoeisel van Dennis Gentenaar en Erik Heijblok, respectievelijk de selectieleden met het rugnummer 30 en 12. Normaal liggen er meerdere paren voetbalschoenen langs de lijn.