Menu
Keizer houdt geen rekening met leegloop

Keizer houdt geen rekening met leegloop

Bij de wekelijkse persconferentie ging er geen vraag over de wedstrijd van Ajax tegen FC Groningen, zondag in de ArenA. Alle journalisten waren benieuwd naar het eventuele vertrek van Davinson Sánchez en de komst van versterkingen naar Amsterdam. ,,Het lijkt erop dat Sánchez weggaat, maar ik ga ervan uit dat voor de rest iedereen blijft.”

Zoals verwacht begon de persconferentie met de status van de Colombiaanse verdediger. ,,Na gisteravond heb ik niks meer gehoord, de onderhandelingen zullen nog steeds bezig zijn”, vertelde Keizer, die vervolgens gevraagd werd of hij de vragen over Sánchez zat is. ,,Ik word het zat dat we niet winnen. Natuurlijk heb je liever duidelijkheid rondom je spelers, maar het is geen excuus.”

'Als je kansen creëert, moet je een goal maken'
���� | Interview met Keizer ➡️ https://t.co/RTIOBXqqQm#UEL #ajaros pic.twitter.com/jABuAAHUSV

— AFC Ajax (@AFCAjax) 17 augustus 2017

De groep bij elkaar houden
Hakim Ziyech zei donderdagavond voor de camera van Ziggo Sport dat Ajax versterking nodig heeft. Keizer: ,,Spelers mogen wat zeggen na een wedstrijd, ik ga niet op elke uitspraak van spelers reageren. Ik weet zelf wat wij intern besproken hebben, het is niets nieuws dat we er wat bij willen hebben. Maar de ene keer gaat het wat sneller dan de andere keer.”

,,Ik wil graag de groep bij elkaar houden, maar als er een grote club komt met heel veel geld heeft de speler ook zijn stem daarin”, vervolgt Keizer. ,,Het lijkt erop dat Sánchez weggaat, maar ik ga ervan uit dat voor de rest iedereen blijft.”

Lees ook: Kranten: 'Groepsfase Europa League ver weg'
Bekijk ook: Samenvatting Ajax - Rosenborg BK

Tekst: Ajax.nl/Dries Govers
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst