Menu
Keizer: 'Verwacht dat Wöber inzetbaar is tegen PSV'

Keizer: 'Verwacht dat Wöber inzetbaar is tegen PSV'

Max Wöber, vorige week tegen FC Twente in de rust gewisseld vanwege een blessure, kan zondag hoogstwaarschijnlijk spelen in de topper tegen PSV. ,,Hij heeft vandaag voluit meegetraind”, aldus Marcel Keizer op de wekelijkse persconferentie.

Amin Younes en Klaas Jan Huntelaar zijn nog twijfelgevallen voor de cruciale wedstrijd. Tijdens de laatste training wordt zaterdag besloten of ze erbij zijn tegen de koploper.

'Ik ga ervan uit dat Max er zondag staat'

Wöber kwam tegen FC Twente vlak voor rust ongelukkig terecht en hield daar nekklachten aan over. In de rust werd hij uit voorzorg gewisseld voor Deyovaisio Zeefuik. Keizer: ,,Max heeft 3 á 4 trainingen gemist. Als hij zaterdag volop meetraint, ga ik ervan uit dat hij er zondag staat.”

Huntelaar
,,Huntelaar heeft vandaag voor het eerst weer helemaal meegetraind”, legt Keizer uit. De spits moest het thuisduel met Roda JC aan zich voorbij laten gaan vanwege een kuitblessure. Tegen FC Twente zat de routinier weer bij de selectie, maar kwam niet in actie.

Laatste training beslissend
Younes is al een aantal weken afwezig vanwege knieklachten, maar lijkt weer op de weg terug. ,,Amin heeft deze week 2 keer meegetraind”, vertelt Keizer. Of het duo Huntelaar-Younes er tegen PSV bij is? ,,Dat moet zaterdag blijken."

Voor Mitchell Dijks komt het duel met PSV waarschijnlijk te vroeg. Vaclav Cerny, Nick Viergever en Daley Sinkgraven zijn sowieso niet van de partij, het drietal zit voor een langere periode in de lappenmand.

Er wordt zondagmiddag om 16:45 uur afgetrapt in de Amsterdam ArenA.

Keizer: 'De druk is er altijd.'
Keizer: 'De druk is er altijd.'

Bekijk ook: ZiggoCam - Noa Lang: 'Justin is sterker, maar ik ben de baas'

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Louis van de Vuurst