Menu

Kellogg''s en Ajax organiseren voetbalfeesten

In mei en juni organiseren Kellogg's en Ajax in vijf verschillende regio's in Nederland grote voetbalfeesten. Jongens en meisjes tussen de zes en twaalf jaar kunnen zich daarvoor opgeven. Op een voetbalfeest worden 300 deelnemers getest op hun voetbal-technieken en voetbal-kennis.

De winnaars van elke regio worden daarna uitgenodigd voor de grote finale in september op de Toekomst, het jeugdcomplex van Ajax. Elk winnend regioteam krijgt een eigen Ajax-coach. Ajacieden John van 't Schip en Richard Witschge zullen hun team helpen om kampioen van Nederland te worden.

Vanaf begin maart worden verschillende pakken van Kellogg's ontbijtgranen gesierd met een heuse Ajax-pagina. Op de achterkant van de pakken Fristies, Choco Krispies, Smacks, Honey Loops en Rice Krispies geeft Ajax een stoomcursus voetbal. Op het 'trainingspak' vind je ook een prijsvraag waarin trainingspakken, Ajax-shirts en kaartjes voor Ajax-wedstrijden zijn te winnen.

Kinderen kunnen zich inschrijven voor een voetbalfeest met het deelnameformulier dat bij de pakken zit bijgesloten. De prijswinnaars worden bekend gemaakt op een Kellogg's-pagina op de Ajax-website.