Menu
Kennedy en Stekelenburg terug op trainingsveld

Kennedy en Stekelenburg terug op trainingsveld

De internationals van Ajax zijn terug in Amsterdam, maar verschenen nog niet allemaal op het trainingsveld. Alleen Kennedy en Stekelenburg lieten zich zien. De anderen trainden in het bos.

Kennedy kwam tegen half drie in de middag het trainingsveld op. De aanvaller, die woensdagavond met Zweden de oefenwedstrijd tegen de VS won (1-0), werkte een looptraining af. Maar natuurlijk schudde hij eerst even een paar handen. Kennedy kwam tegen half drie in de middag het trainingsveld op. De aanvaller, die woensdagavond met Zweden de oefenwedstrijd tegen de VS won (1-0), werkte een looptraining af. Maar natuurlijk schudde hij eerst even een paar handen.
George Ogararu hield het ook bij een looptraining. De aan zijn hamstring geblesseerde Roemeen werkt hard aan zijn herstel. George Ogararu hield het ook bij een looptraining. De aan zijn hamstring geblesseerde Roemeen werkt hard aan zijn herstel.
De training begon met een rondo. Welke Ajacied wordt hier gepoort? De training begon met een rondo. Welke Ajacied wordt hier gepoort?
Mitchell Donald, Jan Vertonghen, John Goossens en Vurnon Anita: maandagavond nog belangrijk voor Jong Ajax in de Beloftenbeker, donderdag weer bij de A-selectie. Mitchell Donald, Jan Vertonghen, John Goossens en Vurnon Anita: maandagavond nog belangrijk voor Jong Ajax in de Beloftenbeker, donderdag weer bij de A-selectie.
Klaas Jan Huntelaar, die er gisteren niet bij was tijdens Zwitserland - Nederland, was goed bezig donderdagmiddag. Klaas Jan Huntelaar, die er gisteren niet bij was tijdens Zwitserland - Nederland, was goed bezig donderdagmiddag.
Maarten Stekelenburg kon donderdag meteen weer aan de bak. Woensdagavond stond hij nog onder de lat bij Oranje. Maarten Stekelenburg kon donderdag meteen weer aan de bak. Woensdagavond stond hij nog onder de lat bij Oranje.
Er werden donderdag veel partijvormen gespeeld. Eerst speelden de oranje hesjes tegen de rode hesjes in de kleine ruimte, later werd er op een half veld met keepers gespeeld. Hedwiges Maduro (in het blauw) kreeg de taak van vrije man op zich. Er werden donderdag veel partijvormen gespeeld. Eerst speelden de oranje hesjes tegen de rode hesjes in de kleine ruimte, later werd er op een half veld met keepers gespeeld. Hedwiges Maduro (in het blauw) kreeg de taak van vrije man op zich.