Menu
Kick-Off Herbalife24 met De Boer

Kick-Off Herbalife24 met De Boer

Official Ajax Supplier Herbalife heeft afgelopen zaterdag zijn 'Herbalife24-event' in de Amsterdam ArenA gehouden. De sportvoedingsleverancier, die ook Ajax voorziet van de juiste sportvoeding, had ruim 1.300 distributeurs enthousiast gemaakt voor een bezoek aan het Ajax-stadion.

Tijdens deze middag in het stadion van de landskampioen werd er een enerverend programma voorgeschoteld waarin onder meer Frank de Boer acte de présence gaf. Het thema was sportvoeding en in het bijzonder de nieuwe Herbalife24-lijn. De hoofdtrainer van Ajax ging met enkele leuke anekdotes nader in op het toenemende belang van (sport)voeding, de werkwijze op sportcomplex de Toekomst en de verschillen tussen zijn tijd als speler en die als trainer.

Zo vertelde De Boer dat er bij de Ajax Jeugdopleiding veel aandacht aan wordt besteed om zowel spelers als ouders vroegtijdig bewust te maken van gezonde voeding. Bij Ajax is er de zogenaamde 'dikkertjesklas' voor jeugdspelers die extra aandacht voor hun gewicht moeten hebben. Volgens Frank de Boer wil in die speciale klas niemand zitten, dus het gaat er qua voeding en gewichtsbeheersing dan ook goed aan toe op de Toekomst.

Met presentaties van de Amerikaanse dokter/onderzoeker John Heiss, die achter de uitvinding van de nieuwe sportvoedingslijn (de 24) staat, werd de middag afgesloten. Hij lichtte toe hoe, op basis van de laatste wetenschappelijke bevindingen, de sportlijn Herbalife24 is samengesteld voor alle sporters: van amateurhardlopers en sportschoolfanaten tot topsporters. Ook de diëtisten van Ajax waren aanwezig en volgden de nieuwste ontwikkelingen nauwgezet, aangezien zij al langer weten dat gezonde (sport)voeding bij ieder individu het verschil kan maken.

Tekst en foto's: Ajax.nl/Business

John Heiss presenteert zijn bevindingen aan een kleine groep specialisten. John Heiss presenteert zijn bevindingen aan een kleine groep specialisten.
Er waren ruim 1.300 distributeurs van Herbalife in de ArenA aanwezig. Er waren ruim 1.300 distributeurs van Herbalife in de ArenA aanwezig.