Menu
Kids Club 'on tour': De Lutte tot nu toe

Kids Club 'on tour': De Lutte tot nu toe

Omdat het nieuwe seizoen voor Ajax elk jaar van start gaat in De Lutte (Overijssel) leek het de Kids Club leuk om hier een kijkje te nemen...Kijk snel verder voor een verslag!

Ajax Kids Club 'on tour': De Lutte tot nu toe

Omdat het nieuwe seizoen van Ajax elk jaar van start gaat in De Lutte (Overijssel) leek het de Kids Club leuk om een kijkje te nemen...

De Ajax Kids Club was met vlag en wimpel aanwezig in Coevorden!<p> De Ajax Kids Club was met vlag en wimpel aanwezig in Coevorden!


De Lutte is een klein dorpje in Overijssel waar Ajax aan het begin van het seizoen haar trainingskamp opslaat. De hele week wordt er op het complex van SV De Lutte getraind en er worden twee oefenwedstrijden gespeeld. Gisteren was de eerste en daarvoor reisde de selectie af naar Coevorden waar Ajax een wedstrijd speelde tegen Germanicus (1e klasse). De wedstrijd begon om 19.30 uur en er waren een hele hoop kinderen aanwezig om de spelers aan te moedigen, waaronder ook onze eigen Ajax Kids Club-leden natuurlijk! Om je een indruk te geven van de sfeer en de wedstrijd een fotoverslag:

Eindelijk kwamen de spelers dan het veld op in het mooie nieuwe AEGON-tenue.<p> Eindelijk kwamen de spelers dan het veld op in het mooie nieuwe AEGON-tenue.

Natuurlijk werd er even van de gelegenheid gebruik gemaakt om een foto te maken...<p> Natuurlijk werd er even van de gelegenheid gebruik gemaakt om een foto te maken...

...en dat deed dan ook iedereen!<p> ...en dat deed dan ook iedereen!

De sfeer onder de spelers was erg goed!!<p> De sfeer onder de spelers was erg goed!!

Er konden nieuwe aanwinsten bekeken worden tijdens de oefenwedstrijd...<p> Er konden nieuwe aanwinsten bekeken worden tijdens de oefenwedstrijd...

en ook oude bekenden...<p> en ook oude bekenden...

Er waren een heleboel kids richting Coevorden gekomen!<p> Er waren een heleboel kids richting Coevorden gekomen!

Ajax speelde een leuke wedstrijd en won met maar liefst 7-0!<p> Ajax speelde een leuke wedstrijd en won met maar liefst 7-0!

Na de wedstrijd kon je een mooie handtekening laten zetten op je Ajax Kids Club-pet...<p> Na de wedstrijd kon je een mooie handtekening laten zetten op je Ajax Kids Club-pet...

...en op de foto gaan met je favoriete Ajacied!<p> ...en op de foto gaan met je favoriete Ajacied!

Marco was er natuurlijk ook bij...<p> Marco was er natuurlijk ook bij...

...en alle spelers zetten geduldig overal een krabbel op!<p> ...en alle spelers zetten geduldig overal een krabbel op!

Met handtekeningen van bijna alle spelers kun je lekker gaan slapen!<p> Met handtekeningen van bijna alle spelers kun je lekker gaan slapen!