Menu
Kids Club 'on tour': Onze reporter Stefan interviewt Aissati

Kids Club 'on tour': Onze reporter Stefan interviewt Aissati

Na de woensdagmiddag-training van de selectie interviewde Ajax Kids Club-lid Stefan ter plekke de nieuwe sterspeler van Ajax Ismaïl Aissati. Kijk snel verder voor de foto's!

Kids Club 'on tour': Onze reporter Stefan interviewt Aissati

Na de woensdagmiddag-training van de selectie interviewde Ajax Kids Club-lid Stefan ter plekke de nieuwe sterspeler van Ajax Ismaïl Aissati.

Ismaïl voelt zich al helemaal op zijn gemak tussen alle spelers en geeft zelfs al aanwijzingen!<p> Ismaïl voelt zich al helemaal op zijn gemak tussen alle spelers en geeft zelfs al aanwijzingen!


Tijdens de trainingen van Ajax in De Lutte stonden er ook woensdagmiddag weer honderden mensen rond het trainingsveld van SV De Lutte. Onder hen bevond zich ook Stefan, die de grote eer had om als razende reporter voor de Ajax Kids Club op pad te gaan. Meteen na de training interviewde hij nieuwe aanwinst Ismaïl Aissati en het werd een bijzonder interview! Wat een aardige jongen is die Ismaïl toch! Stefan mocht met hem op de foto en ging naar huis met handtekeningen van bijna alle spelers. Zo wordt een middagje De Lutte wel heel erg speciaal!


KIJK HIER VOOR HET FILMPJE!

Op de vraag of Ismaïl het leuk vindt in De Lutte antwoordde hij dat hij zijn moeder wel een beetje mist.<p> Op de vraag of Ismaïl het leuk vindt in De Lutte antwoordde hij dat hij zijn moeder wel een beetje mist.

Even samen op de foto...<p> Even samen op de foto...

...en Ismaïl heeft er weer een fan bij!<p> ...en Ismaïl heeft er weer een fan bij!