Menu
Kids Club Voetbaldag groot succes

Kids Club Voetbaldag groot succes

Op de velden van de Toekomst vond woensdagmiddag voor de vijfde keer de Ajax Kids Club Voetbaldag plaats. Clinics, Lucky Games, Penaltykoning: er viel ontzettend veel te beleven. Hoogtepunt was natuurlijk het bezoek van de spelers van het eerste elftal van Ajax. Bekijk hier de foto’s van het door Supportersvereniging Ajax georganiseerde evenement.

Hier draaide het om woensdag: voetbal. Maar er was nog veel meer te beleven. Hier draaide het om woensdag: voetbal. Maar er was nog veel meer te beleven.
Op de foto met de talentvolle Toby Alderweireld. Op de foto met de talentvolle Toby Alderweireld.
Bruno Silva tijdens de signeersessie. Bruno Silva tijdens de signeersessie.
Het was prachtig weer: voor de voetballers en toeschouwers. Het was prachtig weer: voor de voetballers en toeschouwers.
Miralem Sulejmani helpt tijdens een van de clinics. Miralem Sulejmani helpt tijdens een van de clinics.
De 800 deelnemers konden zich vermaken met diverse voetbalspelletjes. De 800 deelnemers konden zich vermaken met diverse voetbalspelletjes.
Iedereen kon zich laten fotograferen met een echte trofee uit de Ajax-historie (Amsterdam Toernooi). Iedereen kon zich laten fotograferen met een echte trofee uit de Ajax-historie (Amsterdam Toernooi).
De Voetbaldag stond in het teken van de CliniClowns, de stichting die zieke kinderen ontspanning en afleiding probeert te bieden. De Voetbaldag stond in het teken van de CliniClowns, de stichting die zieke kinderen ontspanning en afleiding probeert te bieden.
Miralem Sulejmani en Urby Emanuelson hadden woensdag een uitgebreid takenpakket. Miralem Sulejmani en Urby Emanuelson hadden woensdag een uitgebreid takenpakket.
Eyong Enoh en trainer Wim Jonk gaven bruikbare tips. Eyong Enoh en trainer Wim Jonk gaven bruikbare tips.