Menu

Kids Club-aanbieding juli 2004

Hey Kids! Hoe is het met jullie? Hebben jullie allemaal al vakantie? Lucky wel hoor. Maar dit is geen rustige vakantie, pffff wat een spanning zeg dat EK in Portugal! Elke keer zat ik achter de TV te roepen tegen de trainer dat hij Van der Vaart, Sneijder of Heitinga erin moest zetten, want met Ajacieden win je natuurlijk wél!

Maar helaas hebben we tegen Portugal toch verloren. En tussen de wedstrijden door heb ik heel stoer Sms’jes gestuurd met Johnny Heitinga, dat hebben jullie toch wel gelezen hè?! Tja, je denkt die Lucky ligt lekker op het strand maar stiekem is het hard werken allemaal!
Jullie kunnen gelukkig nog vakantie vieren. Maar over een tijdje begint toch je school weer. Daarom heeft Lucky weer een slimme deal gemaakt met de Official Ajax Fanshop: als jullie Ajax-schoolartikelen kopen, van meer dan € 15, dan krijgen jullie er zo’n mooie Ajax-pen bij cadeau!! Vet hè??


Dusse, al je schoolspullen in de Official Ajax Fanshop in de Amsterdam ArenA kopen!
Hey Kids, fijne vakantie!!!!!!

Bij een minimale besteding van € 15,- ontvang je op vertoon van je Ajax Kids Club Card een Ajax-pen t.w.v. € 2,50 cadeau.

Deze aanbieding is geldig van 2 juli t/m 31 juli 2004.

Official Ajax Fanshop
Arena Boulevard 1-3
1101 AX Amsterdam
Openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 18.00 uur, zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur.