Menu

Kids Club-lid van de maand maart 2005

10 jaar is hij, Fabian van der Beek, en een echte Ajacied. Hij woont in Doesburg, wat volgens hem een heel mooi plaatsje aan de rivier de IJssel is. Fabian voetbalt bij Sportclub Doesburg in de E1.

Afgelopen najaar zijn ze kampioen geworden en daarom komen ze nu uit in de 1ste klasse. Het team waar Fabian in speelt is wel een heel speciaal elftal. Ze zitten namelijk allemaal in dezelfde klas van basisschool De Horizon.

Op het schoolplein tussen de lessen door wordt er dan ook altijd gevoetbald. Ze trainen twee keer in de week en spelen de wedstrijden op zaterdag. Fabian staat op en gaat naar bed met voetbal en hij zal geen wedstrijd missen op de tv of het moet al erg laat zijn, want school is natuurlijk ook belangrijk.

Als het weer een beetje mee zit is Fabian buiten te vinden met zijn vrienden en natuurlijk met een voetbal. Is het buiten noodweer dan zit hij achter zijn Playstation.

Fabian leest alle voetbalbladen en als zijn vader eens denkt alles beter te weten dan pakt Fabian de Voetbal International erbij om zo zijn vader te overtuigen van zijn ongelijk.

Fabian verwacht niet dat Ajax dit seizoen kampioen gaat worden, maar de tweede plaats moet volgens hem toch wel lukken.

Zijn favoriete speler is Trabelsi. Zijn droom is om ooit in de ArenA te mogen voetballen. Want mensen let op: over een aantal jaar staat Fabian op het veld en scoort hij een winnende goal voor Ajax.

Onlangs was Fabian mascotte bij de wedstrijd de Graafschap-Ajax en mocht hij aan de hand van Nigel de Jong het veld op. Maar wat hem erg opviel waren de gave gouden schoenen van Babel.

Op de trainingen van Ajax is Fabian ook vaak te vinden. Zo kan hij het beste handtekeningen scoren bij zijn favoriete spelers. Na een drukke dag duikt Fabian onder zijn Ajax-dekbed in zijn Ajax-kamer.

Wil je ook 'Lid van de maand' worden?
Stuur ons een brief of e-mail waarin je jezelf aan ons voorstelt plus een foto.
Ajax Kids Club
Postbus 12044
1100 AA AMSTERDAM
E-mail: kidsclub@ajax.nl
Je kunt alleen lid van de maand worden als je lid bent van de Ajax Kids Club, vergeet dus niet je lidnummer te vermelden!