Menu
Kids vermaken zich met inloopclinics

Kids vermaken zich met inloopclinics

Op evenemententerrein P2, de Amsterdam ArenA én op sportpark De Toekomst viel tijdens de Ajax Open Dag een hoop te doen en te beleven. Zo opende de jeugdopleiding haar poorten en liet jonge fans voetballen op de velden waarop normaal gesproken de Ajax-talenten en selectiespelers normaal gesproken spelen en trainen.

Van de unieke kans om vrij in te lopen bij diverse clinics, die werden verzorgd door Ajax Camps & Clinics, werd gretig gebruik gemaakt. Daarnaast waren de 4 kampioensschalen aanwezig op De Toekomst. Veel fans grepen dé kans om op de foto te gaan met deze prachtige hoofdprijzen die Ajax de voorbije vier seizoenen op rij won.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

Meer over Ajax Camps & Clinics

Veel jonge Ajacieden toonden hun voetbalkunsten tijdens de inloopclinics van Ajax Camps & Clinics. Veel jonge Ajacieden toonden hun voetbalkunsten tijdens de inloopclinics van Ajax Camps & Clinics.
Ook andere vaardigheden werden getraind op de Toekomst. Ook andere vaardigheden werden getraind op de Toekomst.
Een goede balbeheersing is natuurlijk van belang voor een Ajacied. Een goede balbeheersing is natuurlijk van belang voor een Ajacied.
Sommige fans voetbalden liever op blote voeten op het kunstgras. Sommige fans voetbalden liever op blote voeten op het kunstgras.
De Ajax Open Dag bood ook de unieke kans op de foto te gaan met de vier kampioensschalen. De Ajax Open Dag bood ook de unieke kans op de foto te gaan met de vier kampioensschalen.