Menu
Kies goed doel op boarding Ajax - AZ

Kies goed doel op boarding Ajax - AZ

Ajax-partner Amstel stelt donderdag tijdens de bekerwedstrijd Ajax - AZ zijn boarding beschikbaar aan een goed doel dat wordt gesteund door de Ajax Foundation. De wedstrijd wordt alleen door kinderen (en hun begeleiders) bijgewoond. Jij kunt op zaterdag en zondag kiezen welk goed doel op de boarding zichtbaar zal zijn!

Op de website Telesport.nl kan op deze dagen via Sportgesprek van de dag worden gestemd op de goede doelen. Er kan een keuze worden gemaakt uit: Doe een wens, Jeugdsportfonds, Mytylschool Amsterdam Zuid-Oost, Only Friends, VUmc Kinderstad, KiKa, Ambulance Wens, Ronald McDonald VUmc Huis en Weekend Academie.

In totaal zal tien minuten aan boardingtijd beschikbaar worden gesteld aan één van de negen goede doelen van de Ajax Foundation. ,,In lijn met ons ’verantwoord alcoholbeleid’ hebben we in samenspraak met de KNVB en Ajax besloten de normale Amstel-boarding niet in te zetten nu de wedstrijd grotendeels door kinderen zal worden bijgewoond”, licht Maud Meijboom van Amstel de actie toe op Telesport.nl, de website van De Telegraaf.

Op zaterdag 12:00 uur hadden al bijna 2700 bezoekers van de site hun stem uitgebracht.

Tekst en foto: Ajax.nl

Breng hier via Sportgesprek van de dag jouw stem uit

Klik hier om naar de website van de Ajax Foundation te gaan