Menu
Kijkcodes voor bekerduel Ajax - AZ

Kijkcodes voor bekerduel Ajax - AZ

Op 21 december 2011 speelde Ajax tegen AZ en werd deze bekerwedstrijd na 37 minuten gestaakt. Vervolgens werd er besloten om de wedstrijd zonder publiek over te spelen. Hierdoor werden vele supporters gedupeerd. Nadat bekend werd dat de wedstrijd zonder publiek overgespeeld diende te worden, heeft Ajax geprobeerd om alle gedupeerden tegemoet te komen.

Mede daardoor zijn de tribunes van de Amsterdam ArenA donderdag gelukkig niet leeg. De wedstrijd mag in aanwezigheid van kinderen gespeeld worden. Tevens heeft Ajax het in samenwerking met Eredivisie Live voor elkaar gekregen om iedereen die aanwezig was bij de wedstrijd op 21 december 2011, een gratis inlogcode aan te kunnen bieden. Zodoende kan de wedstrijd live op internet worden gevolgd.

Deze inlogcode(s) worden per mail en/of per post aan de gedupeerden verstuurd. Houd dus de e-mail of brievenbus goed in de gaten! Let op: er is een beperkte capaciteit beschikbaar voor deze wedstrijd.

Let op! Op = op! Ga naar www.eredivisielive.nl/ajaxaz en vul je unieke code in. Vervolgens kan je inloggen met je Eredivisie Live-account of maak een gratis account aan. Je kunt dan de wedstrijd live bekijken via je laptop, PC, tablet of Mac.

* Het kan gebeuren dat het volgen van een livewedstrijd op een zakelijke internetverbinding niet altijd zal werken, afhankelijk van de snelheid en capaciteit van het bedrijfsnetwerk.

Met deze actie hopen Ajax en Eredivisie Live de gedupeerden toch enigszins tegemoet te komen.

Tekst en foto: Ajax.nl

Klik hier om naar de website van Eredivisie Live te gaan