Menu
Kinderen vieren herfstvakantie bij Ajax

Kinderen vieren herfstvakantie bij Ajax

Veel jongens en meisjes tussen de 6 en 16 jaar grijpen tijdens de herfstvakantie hun kans om een dag als Ajax-speler te trainen. Sportcomplex de Toekomst is deze week het domein van Ajax Camps & Clinics. Er staan ook speciale clinics voor meisjes en keep(st)ers op het programma.

De deelnemers aan Ajax Camps & Clinics trainen een dag lang volgens de unieke Ajax-methodiek. Deze herfstvakantie is het thema 'linietraining'. Het trainingsprogramma wordt aangepast op de leeftijd en het niveau van de deelnemers. Hierdoor kan iedereen meekomen met het programma en zijn of haar voetbalkwaliteiten verder ontwikkelen.

Wil je meer informatie over Ajax Camps & Clinics? Ga dan naar de website via onderstaande link. Daar vind je ook informatie over de speciale indoorclinics in de kerstvakantie.

Naar de website van Ajax Camps & Clinics

De deelnemers bereiden zich voor op een mooie dag bij Ajax. De deelnemers bereiden zich voor op een mooie dag bij Ajax.
Veel jonge voetballers grijpen tijdens de vakantie hun kans om bij Ajax te trainen. Veel jonge voetballers grijpen tijdens de vakantie hun kans om bij Ajax te trainen.
Lekker voetballen op de Toekomst. Lekker voetballen op de Toekomst.
De deelnemers luisteren naar de aanwijzingen van de Ajax-trainer. De deelnemers luisteren naar de aanwijzingen van de Ajax-trainer.
Twee deelnemers strijden om de bal. Twee deelnemers strijden om de bal.
Tijd voor een lunch bij Ajax. Tijd voor een lunch bij Ajax.
De kantine op de Toekomst was gevuld met deelnemers aan de Ajax-clinic. De kantine op de Toekomst was gevuld met deelnemers aan de Ajax-clinic.
Na een mooie dag bij Ajax is tijd om even bij te komen in de kleedkamer. Na een mooie dag bij Ajax is tijd om even bij te komen in de kleedkamer.