Menu
Kirsten van de Westeringh: 'Superblij met mijn 1e contract'

Kirsten van de Westeringh: 'Superblij met mijn 1e contract'

Kirsten van de Westeringh heeft haar 1e contract bij de Ajax Vrouwen getekend. De 17-jarige aanvallende middenvelder van het Ajax Vrouwen Talententeam zette donderdagmiddag een krabbel onder de verbintenis. Het betreft een contract met de duur van 1 jaar, met een optie voor een extra seizoen.

Van de Westeringh speelt sinds de zomer van 2018 voor het Ajax Vrouwen Talententeam. De jeugdinternational speelde tot nu toe 21 wedstrijden voor de beloften, waarin ze 9 keer scoorde. Vanaf september 2019 sluit Van de Westeringh aan bij het eerste, waar zij tot nu toe al 5 keer haar opwachting maakte.

Van de Westeringh tekent in het bijzijn van team manager Daphne Koster haar eerste contract.
Van de Westeringh tekent in het bijzijn van team manager Daphne Koster haar eerste contract.

Kirsten: ''Ik ben superblij met dit contract. Ik heb heel veel zin om elke dag keihard te werken, me verder te ontwikkelen en veel speelminuten te maken. Dit contract betekent ook dat ik vanaf komend seizoen speler ben van het eerste en daar heb ik heel erg veel zin in.''

In april werd Van de Westeringh met Talententeam kampioen van de beloftencompetitie. De Amsterdammers wonnen na strafschoppen van KNVB Talententeam Zuid.

Dit bericht bekijken op Instagram

Champions. 🏆😍 #Proudofthisteam

Een bericht gedeeld door Kirsten Van De Westeringh (@kirstenvdwesteringh) op

Lees ook: Jonna van de Velde: 'Een topseizoen voor het Ajax Talententeam'
Bekijk ook:
Ajax Vrouwen Talententeam na strafschoppen kampioen

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Jasper Ruhé