Menu
Kishna keert terug op de Toekomst

Kishna keert terug op de Toekomst

Een groep van dertien Ajacieden trainde maandagmiddag op de Toekomst. Omdat de internationals nog steeds afwezig waren, trainde een aantal spelers van Jong Ajax mee. Ook Ricardo Kishna, die dit weekend bij de Nederlands Beloftenelfal met een liesblessure moest afhaken, keerde terug op de Toekomst.

De Ajacieden zullen maandagavond met veel belangstelling de wedstrijden van hun teamgenoten volgen. Met name de wedstrijd in Reykjavik springt er natuurlijk uit. Een duel tussen IJsland en Nederland en dus ook een duel tussen de keeper en de spits van Ajax: Jasper Cillessen versus Kolbeinn Sigthórsson. De spits gaf vorige week nog aan ‘op de goede weg te zijn’ en ‘er vertrouwen in te hebben dat de goals gaan komen’. Aan Cillessen de taak dit nog een wedstrijd uit te stellen en voor het eerst de nul te houden in de EK-kwalificatiereeks richting het EK 2016. Wellicht dat Davy Klaassen en Joël Veltman ook nog in actie komen.

De Ajax-spelers die maandag wel op het trainingsveld te vinden waren, lieten meerdere malen mooie dingen zien. Zo scoorde Nick Viergever met een stift. Zijn mooiste moment van de training kwam echter enkele minuten later, toen hij een voorzet vanaf de zijkant in de verre hoek volleerde. Het leverde hem een applaus van zijn teamgenoten op.

Na afloop bleven Sam Hendriks, Ricardo van Rhijn, Stefano Denswil en Robert Muric nog achter op het veld om vrije trappen te oefenen op het doel van de keepers Diederik Boer en Norbert Alblas. Maar er zal geen twijfel over bestaan dat ook zij op tijd thuis zullen zijn voor het treffen tussen IJsland en Nederland.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst