Menu
Klaar voor Klassieker

Klaar voor Klassieker

Het is zo langzamerhand een traditie aan het worden bij de fans. Tijdens de laatste training voor het thuisduel tegen Feyenoord laten ze massaal weten dat de Klassieker voor hen de wedstrijd van het jaar is.

Middels oproepen op diverse fansites werden supporters opgeroepen naar de laatste training te komen voor Ajax - Feyenoord. Door een haag van supporters kwamen de Ajacieden het trainingsveld op voor de laatste training voor de Amsterdamse uitvoering van de Klassieker. Foto:©www.ajaxlife.nl. Middels oproepen op diverse fansites werden supporters opgeroepen naar de laatste training te komen voor Ajax - Feyenoord. Door een haag van supporters kwamen de Ajacieden het trainingsveld op voor de laatste training voor de Amsterdamse uitvoering van de Klassieker. Foto:©www.ajaxlife.nl.
Aan de oproep werd massaal gehoor gegeven. Honderden fans stonden langs het trainingsveld, dat voor de gelegenheid van de winddoeken werd ontdaan. Met vuurwerk en fakkels brachten de fans sfeer op het veld. Foto:©www.ajaxlife.nl. Aan de oproep werd massaal gehoor gegeven. Honderden fans stonden langs het trainingsveld, dat voor de gelegenheid van de winddoeken werd ontdaan. Met vuurwerk en fakkels brachten de fans sfeer op het veld. Foto:©www.ajaxlife.nl.
In het zonnetje bereidden de spelers en de fans zich voor op het duel van morgen. Ook ín de ArenA is alles in gereedheid gebracht om een perfecte ambiance te zorgen. Foto:©www.ajaxlife.nl. In het zonnetje bereidden de spelers en de fans zich voor op het duel van morgen. Ook ín de ArenA is alles in gereedheid gebracht om een perfecte ambiance te zorgen. Foto:©www.ajaxlife.nl.