Menu
Klassieker in beeld

Klassieker in beeld

Alle verhalen over Ajax - Feyenoord zijn inmiddels verteld. Daags na de Klassieker kijken we via een alternatief fotoverslag terug op de middag die in een 3-0-overwinning eindigde. Fotograaf Gerard van Hees legde de middag in beeld vast.

Oud-trainer Louis van Gaal en oud-spelers als Piet Keizer, Barry Hulshoff en Finidi George op de tribune. Oud-trainer Louis van Gaal en oud-spelers als Piet Keizer, Barry Hulshoff en Finidi George op de tribune.
Omdat de gracht aan de westzijde is dicht gemaakt en er nieuwe stoelrijen zijn geplaatst, zitten de fans heel dicht op het veld. Omdat de gracht aan de westzijde is dicht gemaakt en er nieuwe stoelrijen zijn geplaatst, zitten de fans heel dicht op het veld.
De nieuwe dug-outs zitten naar Engels model in de tribunes gebouwd. De nieuwe dug-outs zitten naar Engels model in de tribunes gebouwd.
De niet-zichtbare Christian Eriksen scoort de 3-0. De niet-zichtbare Christian Eriksen scoort de 3-0.
De fan met de witte jas ziet het al. Vermeer stopt de strafschop van Immers! De fan met de witte jas ziet het al. Vermeer stopt de strafschop van Immers!
De hoofdtribunes lopen nu helemaal door tot het veld. De hoofdtribunes lopen nu helemaal door tot het veld.
De Ajacieden vieren de 3-0-zege op Feyenoord. De Ajacieden vieren de 3-0-zege op Feyenoord.
Opeens kwam er boven de dug-outs een berg sneeuw naar beneden. Opeens kwam er boven de dug-outs een berg sneeuw naar beneden.
De platen in het dak begonnen te wijken en daar kwam de sneeuw doorheen. De platen in het dak begonnen te wijken en daar kwam de sneeuw doorheen.
Viktor Fischer doet zijn verhaal, Ronald Koeman haast zich richting kleedkamer. Viktor Fischer doet zijn verhaal, Ronald Koeman haast zich richting kleedkamer.
In de vernieuwde mixed-zone doet Kenneth Vermeer zijn verhaal. In de vernieuwde mixed-zone doet Kenneth Vermeer zijn verhaal.
De winnende coach, Frank de Boer. De winnende coach, Frank de Boer.