Menu

Kleedkamertour voor Kids Club-leden

In de winterstop opende Ajax weer de deuren van de kleedkamers en het spelershome voor honderden Kids Club-leden. Onder leiding van Lucky kregen de kids alles te zien wat normaal alleen toegankelijk is voor spelers en technische staf.

Lucky wilde zelf ook op een stoel zitten. Na lang twijfelen koos hij toch voor Rosales. Lucky wilde zelf ook op een stoel zitten. Na lang twijfelen koos hij toch voor Rosales.
Alle kids herkenden het bad nog van de beelden na het Kampioenschap. "Daniël de Ridder deed hier een bommetje!" Alle kids herkenden het bad nog van de beelden na het Kampioenschap. "Daniël de Ridder deed hier een bommetje!"
Lucky ging op de massagetafel liggen en werd gelijk door iedereen gemasseerd. Lucky ging op de massagetafel liggen en werd gelijk door iedereen gemasseerd.
In de spelerstunnel hangen de foto's van alle Ajacieden die in het Nederlands Elftal hebben gespeeld. In de spelerstunnel hangen de foto's van alle Ajacieden die in het Nederlands Elftal hebben gespeeld.
In het spelershome hangt een schilderij van drie oer-Ajacieden: Frank Rijkaard, Johan Cruijff en Marco van Basten. In het spelershome hangt een schilderij van drie oer-Ajacieden: Frank Rijkaard, Johan Cruijff en Marco van Basten.
In de bestuurskamer werd door de kids besloten dat we voor volgend seizoen Ronaldinho gaan kopen... In de bestuurskamer werd door de kids besloten dat we voor volgend seizoen Ronaldinho gaan kopen...
...hij werd bij de persconferentie voorgesteld door Lucky, 'Arie van Eijden' en 'Ronald Koeman'. ...hij werd bij de persconferentie voorgesteld door Lucky, 'Arie van Eijden' en 'Ronald Koeman'.