Menu
Klein gezelschap op het veld

Klein gezelschap op het veld

Een klein gezelschap Ajacieden liet zich maandag zien op het trainingsveld. De basisspelers, behalve Eyong Enoh, uit de competitietopper tegen AZ (1-1) en veel wisselspelers bleven binnen. Zij werkten in het krachthonk een oefensessie af. Op het trainingsveld waren acht spelers aan het werk te zien.

De van een blessure herstellende Nicolai Boilesen was een van de spelers die buiten trainde. Ook Nicolás Lodeiro, Eyong Enoh en Dmitry Bulykin kregen een scala aan oefeningen voorgeschoteld van assistent-trainer Hennie Spijkerman. De keepers Warner Hahn, Chiel Kramer en Jeroen Verhoeven maakten het groepje compleet.

Tussen de vertrouwde Ajacieden was er een nieuw gezicht te bekennen. George Maluleka, afkomstig van zusterclub Ajax Cape Town, is maandag zijn Ajax-stage begonnen. De 23-jarige middenvelder traint de hele week in Amsterdam met het eerste elftal.

Derk Boerrigter trainde buiten op het veld samen met fysiotherapeut Frank van Deursen. De buitenspeler is herstellende van een rugblessure. Afgelopen vrijdag gaf Frank de Boer aan dat Boerrigter minimaal twee weken aan de kant staat.

Tekst en foto's: Ajax.nl

George Maluleka, afkomstig van Ajax Cape Town, traint deze week in Amsterdam. George Maluleka, afkomstig van Ajax Cape Town, traint deze week in Amsterdam.
Dmitry Bulykin houdt Maluleka van de bal. Dmitry Bulykin houdt Maluleka van de bal.
De trainers houden even een onderonsje. De trainers houden even een onderonsje.
Derk Boerrigter is herstellende van een rugblessure. Derk Boerrigter is herstellende van een rugblessure.
Na de binnentraining beantwoordde Toby Alderweireld vragen van Ajax TV. Na de binnentraining beantwoordde Toby Alderweireld vragen van Ajax TV.