Menu
Klein groepje op het trainingsveld

Klein groepje op het trainingsveld

Het was woensdagochtend niet druk op het trainingsveld naast de Amsterdam ArenA. Alleen de reserves en de geblesseerde spelers kwamen naar buiten.

Eyong Enoh werkt aan zijn herstel. Eyong Enoh werkt aan zijn herstel.

De reservegroep (met daarbij wel invallers van dinsdagavond Leonardo en Jeffrey Sarpong) werkte onder leiding van John van 't Schip en Rob Witschge een gevarieerde training af. Daley Blind en Eyong Enoh deden niet mee met het selecte gezelschap. De twee geblesseerde spelers werden begeleid door fysiotherapeuten Frank van Deursen en Jos Kortekaas. Blind herstelt van een liesblessure en Enoh komt terug van een hamstringkwetsuur. De Kameroener deed naast het loopwerk ook afrondoefeningen met de bal.
De Ajacieden zijn donderdag vrij. De laatste fase van de voorbereiding op het uitduel met Vitesse (zondag, 12.30 uur) begint vrijdag. Ajax traint die dag om 11.00 uur. Zaterdag staat op dezelfde tijd ook nog een oefensessie op het programma. Beide trainingen vinden plaats naast de ArenA en zijn toegankelijk voor publiek.
Een select groepje Ajacieden trainde woensdag buiten. Een select groepje Ajacieden trainde woensdag buiten.
Daley Blind beroert rustig de bal als hij een loopoefening uitvoert. Daley Blind beroert rustig de bal als hij een loopoefening uitvoert.