Menu
Klein groepje traint apart

Klein groepje traint apart

Het grootste gedeelte van de Ajax-selectie trainde vanmorgen in het Amsterdamse Bos, toch was het trainingsveld naast de ArenA niet leeg.

Fysiotherapeut Frank van Deursen werkte een lichte revalidatietraining af met Mitchell Donald en Gregory van der Wiel. Fysiotherapeut Frank van Deursen werkte een lichte revalidatietraining af met Mitchell Donald en Gregory van der Wiel.

Precies zeven Ajacieden bleven achter bij de ArenA. Keeperstrainer Carlo L’Ami werkte met Maarten Stekelenburg, Dennis Gentenaar en Erik Heijblok in alle rust een pittige training af. En fysiotherapeut Frank van Deursen ging aan de slag met jonkies Gregory van der Wiel en Mitchell Donald, die beiden last hebben van een lichte knieblessure.

Naast de (licht) geblesseerden lieten ook  de keepers zich zien op het trainingsveld. Onder leiding van keeperstrainer Carlo L'Ami werkten Maarten Stekelenburg, Erik Heijblok en Dennis Gentenaar verschillende oefeningen af. Naast de (licht) geblesseerden lieten ook de keepers zich zien op het trainingsveld. Onder leiding van keeperstrainer Carlo L'Ami werkten Maarten Stekelenburg, Erik Heijblok en Dennis Gentenaar verschillende oefeningen af.

Van der Wiel traint al de hele week apart, Donald kreeg gisteren tijdens de middagtraining last. ,,Balen”, zegt Van der Wiel na afloop. ,,De voorbereiding is belangrijk natuurlijk. Gelukkig kon ik vandaag weer op het veld trainen.” Volgens het duo komt het trainingskamp in De Lutte niet in gevaar. ,,We gaan gewoon mee en dan kijken we wel hoe het gaat”, zegt Donald.