Menu
Klein groepje traint buiten

Klein groepje traint buiten

Na het 1-1-gelijkspel tegen ADO Den Haag stond maandagochtend een klein groepje spelers op het trainingsveld. Het overgrote deel van de Ajax-selectie trainde binnen.

Siem de Jong en Dario Cvitanich proberen de bal tussen de twee kleine doeltjes te krijgen. Siem de Jong en Dario Cvitanich proberen de bal tussen de twee kleine doeltjes te krijgen.

Een gevarieerde oefensessie voor de aanwezige spelers van Ajax 1. De trainersstaf had een parcours uitgezet met technische opdrachten, die de Ajacieden zo snel mogelijk af moesten leggen. Vurnon Anita en Kennedy, die de wedstrijd tegen ADO Den Haag misten vanwege blessures, waren ook van de partij en deden zonder problemen mee aan de training. Hetzelfde gold voor Siem de Jong, die terugkeert van een sleutelbeenblessure. Maarten Stekelenburg trainde een veld verderop individueel met Carlo l'Ami. Aan het eind van de training werd de keeper ingezet bij een oefening waarbij de spelers op doel moesten afwerken.
Enoh dribbelt met de bal. De middenvelder is positief over zijn herstel. Enoh dribbelt met de bal. De middenvelder is positief over zijn herstel.

Eyong Enoh, die kampte met liesklachten, werkte de hele training apart met fysiotherapeut Jos Kortekaas. Het gaat de goede kant op met de Kameroener. ,,Ik heb zonder problemen getraind vandaag”, aldus de middenvelder, die morgen nog een extra oefensessie voorgeschoteld krijgt. ,,Ik hoop dat ik er donderdag klaar voor ben tegen Olympique Marseille.”
Het team van Marco van Basten vertrekt woensdag naar Frankrijk voor de UEFA Cupontmoeting met Olympique Marseille. De wedstrijd wordt donderdag vanaf 20.45 uur gespeeld.
Ook Kennedy en Anita zijn op de weg terug. Ook Kennedy en Anita zijn op de weg terug.
Robbert Schilder concentreert zich op de bal. Robbert Schilder concentreert zich op de bal.
Blijdschap bij Schilder. Hij won het eerste parcours nadat hij lange tijd een grote achterstand had. Blijdschap bij Schilder. Hij won het eerste parcours nadat hij lange tijd een grote achterstand had.
Stekelenburg vangt de bal na een aanval van Schilder en Cvitanich tijdens de laatste afrondoefening. Stekelenburg vangt de bal na een aanval van Schilder en Cvitanich tijdens de laatste afrondoefening.