Menu
Klein groepje trotseert regen

Klein groepje trotseert regen

Het grootste gedeelte van de Ajacieden die donderdag in actie kwamen tegen Aston Villa speelden vrijdag in het zaaltje een partij kopvoetbal. Een klein groepje verscheen buiten. Bekijk hier de foto's.

De spelers die wel op het trainingsveld verschenen, kregen een gevarieerde oefensessie voorgeschoteld met onder andere een grote rondo en een partijvorm. De spelers die wel op het trainingsveld verschenen, kregen een gevarieerde oefensessie voorgeschoteld met onder andere een grote rondo en een partijvorm.
Dennis Gentenaar liet zijn gezicht weer zien op het trainingsveld. De doelman herstelt van een rughernia en hield het vrijdag bij loopwerk. Net als zijn collega Kenneth Vermeer overigens. Dennis Gentenaar liet zijn gezicht weer zien op het trainingsveld. De doelman herstelt van een rughernia en hield het vrijdag bij loopwerk. Net als zijn collega Kenneth Vermeer overigens.
Jong Ajacieden Danilo en Daley Blind deden vrijdag ook mee met de A-selectie. ,,Dat kwam goed uit omdat er maar weinig spelers buiten waren", aldus Marco van Basten. ,,Maar het is ook een goede manier om de Beloften van dichtbij in actie te zien." Jong Ajacieden Danilo en Daley Blind deden vrijdag ook mee met de A-selectie. ,,Dat kwam goed uit omdat er maar weinig spelers buiten waren", aldus Marco van Basten. ,,Maar het is ook een goede manier om de Beloften van dichtbij in actie te zien."
Gregory van der Wiel kwam tegen Aston Villa eventjes in actie als invaller voor Bruno Silva. Vrijdag deed hij de hele buitentraining mee. Gregory van der Wiel kwam tegen Aston Villa eventjes in actie als invaller voor Bruno Silva. Vrijdag deed hij de hele buitentraining mee.
Rasmus Lindgren was samen met Kenneth Vermeer en Jeffrey Sarpong de enige basisspeler die vrijdag buiten trainde. Rasmus Lindgren was samen met Kenneth Vermeer en Jeffrey Sarpong de enige basisspeler die vrijdag buiten trainde.