Menu
Kleine groep in Amsterdamse Bos

Kleine groep in Amsterdamse Bos

Vanwege interlandverplichtingen was de groep die woensdag moest trainen flink uitgedund. Deze ochtend kozen de trainers voor het Amsterdamse Bos. De Ajacieden hadden geluk, want in plaats van de aanhoudende regen van de afgelopen dagen, scheen nu de zon en was de temperatuur bijzonder aangenaam.

Maxwell, Julien Escudé, Thomas Vermaelen, Anthony Obodai, John O´Brien, Nourdin Boukhari en Yannis Anastasiou reden achter de auto waarin de technische staf zat naar de vaste startplaats van de training in het Amsterdamse Bos.

Er werden twee ronden gelopen woensdagochtend. De eerste ging in een vrij hoog tempo, over de tweede werd ruim een halfuur gedaan. Oorzaak was de regelmatige stops bij verschillende hindernissen in het bos om de spieren aan te sterken.

Een uur nadat de eerste ronde was ingezet zat de bostraining erop. Onder leiding van René Wornhoudt werden de laatste rek- en strekoefeningen gedaan. Een groep kinderen, die de hele ochtend spelletjes had gedaan op het veldje, kwam steeds iets dichter bij de groep staan toen de Ajacieden hun oefeningen deden. Een beetje lacherig bestudeerden de kinderen hun voetbalhelden. Toen het sein was gegeven dat de terugtocht naar de ArenA aanvaard mocht worden, barstten de kinderen uit in luid geschreeuw en escorteerden zij de Ajacieden naar hun auto.