Menu
Kleine groep op koude training

Kleine groep op koude training

Het was woensdagochtend rustig op sportcomplex de Toekomst. Frank de Boer had slechts een kleine groep spelers tot zijn beschikking aangezien de internationals van een extra vrije dag genoten. Met het oog op de ontknoping van de Eredivisie is een dergelijk rustmoment geen overbodige luxe.

Nog zes finales te gaan. Dat is sinds afgelopen zondag het parool. Na het puntenverlies van Feyenoord en PSV koestert koploper Ajax momenteel een voorsprong van drie punten op PSV en Vitesse. Feyenoord werd op vier punten gezet. De voorsprong op de concurrentie mag zondag in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo in ieder geval niet kleiner worden. Met name omdat een week later de kraker PSV - Ajax op het programma staat.

Frank de Boer treft donderdag in ieder geval weer een uitgeruste selectie op de Toekomst. Na de vrije dinsdag en woensdag zijn de internationals klaar om zich voor te bereiden op het treffen met Heracles. Hetzelfde geldt voor de spelers die dinsdagavond met Jong Ajax in actie kwamen. Voor die spelers stond woensdagochtend een uitloopsessie op het programma. Ook voor hen geldt dat ze zich vanaf donderdag weer bij de groepstraining kunnen aansluiten. De training begint om 10:30 uur en is open voor supporters.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Thulani Serero en Nicolai Boilesen kwamen dinsdagavond nog met Jong Ajax in actie. Thulani Serero en Nicolai Boilesen kwamen dinsdagavond nog met Jong Ajax in actie.
Ryan Babel maakte afgelopen zondag tegen NEC zijn rentree. Ryan Babel maakte afgelopen zondag tegen NEC zijn rentree.
Veel spelers en trainers droegen een muts tegen de kou. Veel spelers en trainers droegen een muts tegen de kou.
Thulani Serero controleert de bal. Thulani Serero controleert de bal.