Menu
Kleine groep werkt felle training af

Kleine groep werkt felle training af

Zeven spelers verschenen buiten voor de ochtendtraining. Onder hun was Jeffrey Sarpong, die voor het eerst weer voorzichtig met de bal trainde. De basisspelers tegen Sparta werkten een binnenprogramma af.

Lachende gezichten bij de spelers die tijdens het duel met Sparta (5-2) op de bank begonnen. Naast die zes spelers verscheen ook Jeffrey Sarpong op het trainingsveld. Het zevental begon de ochtendtraining met veel loopwerk. Lachende gezichten bij de spelers die tijdens het duel met Sparta (5-2) op de bank begonnen. Naast die zes spelers verscheen ook Jeffrey Sarpong op het trainingsveld. Het zevental begon de ochtendtraining met veel loopwerk.
Zonder Jeffrey Sarpong, hij trainde apart met fysiotherapeut Jos Kortekaas, werd er een intensieve rondo gespeeld. Rob Witschge completeerde de spelvorm, maar moest tot zijn grote ongenoegen regelmatig in het midden. Zonder Jeffrey Sarpong, hij trainde apart met fysiotherapeut Jos Kortekaas, werd er een intensieve rondo gespeeld. Rob Witschge completeerde de spelvorm, maar moest tot zijn grote ongenoegen regelmatig in het midden.
John van 't Schip duldt geen verslapping. De assistent-trainer ziet toe hoe Vurnon Anita de spieroefeningen uitvoert. John van 't Schip duldt geen verslapping. De assistent-trainer ziet toe hoe Vurnon Anita de spieroefeningen uitvoert.
De training werd afgesloten met een kleine partij drie tegen drie. Leonardo, die zondag tegen Sparta ruim tien minuten binnen de lijnen kwam, had het lastig tegen Vurnon Anita. De verdediger verloor de Braziliaan geen moment uit het oog. De training werd afgesloten met een kleine partij drie tegen drie. Leonardo, die zondag tegen Sparta ruim tien minuten binnen de lijnen kwam, had het lastig tegen Vurnon Anita. De verdediger verloor de Braziliaan geen moment uit het oog.
Siem de Jong en Dennis Rommedahl maakten Team Geel compleet. Siem de Jong en Dennis Rommedahl maakten Team Geel compleet.
Bruno Silva zoekt de combinatie met zijn teamgenoten Robbert Schilder en Leonardo. Bruno Silva zoekt de combinatie met zijn teamgenoten Robbert Schilder en Leonardo.