Menu

Kluivert en Reiziger verlengen contract bij Barca

BARCELONA (ANP) - Patrick Kluivert en Michael Reiziger hebben beiden hun contract met Barcelona verlengd. Kluivert blijft tot juni 2006 verbonden aan de Catalaanse club, Reiziger heeft nu een verbintenis die in juni 2005 afloopt. De oorspronkelijke contracten liepen nog tot aan het einde van komend seizoen.

,,Ik ben hier bijzonder gelukkig mee'', reageerde Kluivert, kort voor Barca's vetrek naar een trainingskamp in het Zwitserse Nyon. ,,Het is altijd mijn wens geweest langer bij deze geweldige club te blijven. Barcelona wilde verder met mij. Daarom was het niet zo moeilijk om er uit te komen.''

Hoewel er speculaties waren over een mogelijk vertrek naar Real Madrid of Manchester United, heeft een langere verbintenis van Kluivert bij de Catalanen altijd voor de hand gelegen. Bij Reiziger lag dat anders. Enkele maanden geleden nog gaf hij openlijk te kennen graag in de Premier League van Engeland te willen spelen.

Kluivert en Reiziger hebben een vergelijkbare achtergrond. Beiden kwamen eerder uit voor Ajax en AC Milan. Ze zijn bovendien alle twee international van Oranje.