Menu
Kluivert op jacht naar de koppositie

Kluivert op jacht naar de koppositie

It’s that time again! Een nieuwe Ziggo eBattle ‘Beat the Champion.’ Ditmaal is het de beurt aan Justin Kluivert om het op te nemen tegen FIFA kampioen Dani Hagebeuk. De Ziggo eBattle is vrijdagavond om 20:25 uur te zien op het YouTube kanaal van AFC Ajax.

Het was een speciale week voor Kluivert. De vleugelspeler had namelijk een plek gekregen in het FIFA Scream Team. Met een rating van 86 was Kluivert jr. voor heel even net zo hoog als de Icon card van Kluivert sr.
Wil jij deze gesigneerde Halloween-editie van Kluivert winnen? Ga dan naar: ajax.ms/KluivertKaart

Justin Kluivert in het FUT Scream Team �� Kans maken op deze kaart? Link in bio! Morgen een nieuwe Ziggo #eBattle! 20:25u �� @danihagebeuk �� @justink_ #Halloween

Een bericht gedeeld door AFC Ajax eSports (@ajaxesports) op


Saillant detail is dat de heren Hagebeuk & Kluivert zich in het begin van het seizoen tot beste FIFA-spelers van Ajax kroonden. Bij de release van FIFA18 werd er een onderling toernooi gespeeld tussen verschillende spelers van Ajax. In de finale tegen Koen Weijland en Frenkie de Jong wisten de 'partners in crime' Hagebeuk & Kluivert de overwinning over de streep te trekken.

Om 20:25 uur spelen ze niet met maar tégen elkaar. Benieuwd naar het resultaat? Kijk dan op het YouTube-kanaal van AFC Ajax

Tekst en beeld: Ajax.nl