Menu
Kluivert, Van de Beek en De Ligt in voorselectie Oranje

Kluivert, Van de Beek en De Ligt in voorselectie Oranje

De kersverse bondscoach Ronald Koeman heeft 3 Ajacieden opgenomen in zijn voorlopige selectie voor de oefeninterlands tegen Engeland en Portugal. Justin Kluivert, Donny van de Beek en Matthijs de Ligt maken kans op een plek in de definitieve selectie van het Nederlands elftal.

Kluivert debuteert in voorselectie
De definitieve Oranje-selectie wordt op vrijdag 16 maart bekendgemaakt. Kluivert is voor de eerste keer opgenomen in de (voor)selectie van het grote Oranje.

Oranje tegen Engeland in ArenA
Het Nederlands elftal staat op vrijdag 23 maart tegenover Engeland in de Amsterdam ArenA. De vriendschappelijke interland wordt vanaf 20:45 uur gespeeld. Daarna reist de selectie van Koeman naar het Zwitserse Genève voor de oefenwedstrijd tegen Portugal. De ploegen treffen elkaar maandag 26 maart vanaf 20:30 uur in Stade de Genève.

🔶 | Bondscoach Ronald Koeman heeft 33 spelers opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal: https://t.co/KyoNgpNFpH #NEDENG #PORNED pic.twitter.com/0vuVfwZPrV

— OnsOranje (@OnsOranje) 7 maart 2018


In de voorselectie van Jong Oranje is plek voor 1 Ajacied: Carel Eiting. De definitieve selectie van Jong Oranje wordt ook op 16 maart bekendgemaakt. Deze selectie bereidt zich voor op de oefeninterland tegen Jong België op donderdag 22 maart plus het EK-kwalificatieduel met Andorra (uit) op 27 maart.


Lees ook: Nieuwe accommodatie Ajax Challenge: 'Eberhard zou trots zijn'

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl / Jasper Ruhe