Menu
Knop om richting ADO

Knop om richting ADO

Een kleine vijftien uur na de laatste strafschop in Boekarest verschenen de spelers en staf van Ajax weer op de Toekomst. Na de terugvlucht uit Roemenië stonden een nabespreking en uitlooptraining op het programma. Hoe zuur de Europese uitschakeling ook is, de knop moet snel om. Over twee dagen wacht de wedstrijd tegen ADO Den Haag alweer.

Alleen de reserves en assistent-trainers lieten zich vrijdagmiddag buiten zien. Hoofdcoach Frank de Boer bleef samen met de basisspelers van de wedstrijd tegen Steaua binnen. Het is zaak om het duel met de Roemenen zo snel mogelijk uit het lichaam te krijgen zodat Ajax zondagmiddag weer fit aan de aftrap tegen ADO Den Haag kan verschijnen. In dat thuisduel wordt de titelstrijd immers vervolgd. En die kan er na een goed resultaat tegen ADO weer rooskleurig uitzien voor Ajax.

Naast de uitschakeling was er gelukkig ook nog goed nieuws. Ajax is de strijd in Roemenië in ieder geval zonder blessures doorgekomen.

Ajax - ADO begint zondag om 14:30 uur in de Amsterdam ArenA. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar (ClubCard-verplichting 2 op 1).

Tekst en foto: Ajax.nl

Klik hier voor actuele kaartverkoopinformatie voor Ajax - ADO Den Haag