Menu

Knopper begint met zege

Richard Knopper heeft met Aris Saloniki de eerste wedstrijd van het Griekse voetbalseizoen gewonnen. Met de door Ajax aan Aris verhuurde middenvelder als beste man van het veld won de club uit Saloniki met 1-0 bij Panahaiki Patras.

De Holland Casino Eredivisie kent een aantal ploegen met spelers die door Ajax verhuurd zijn. FC Groningen, met Pius Ikedia, was in Eindhoven dicht bij een verrassing tegen PSV, maar verloor toch: 1-0. De Graafschap, met Ajax-huurling Jason Culina in de basis, won met 2-0 van RBC, waar Ajacieden Pique en Heije in de beginopstelling stonden.

Ruud Kras speelde met FC Zwolle opnieuw gelijk. Het werd in Zwolle 1-1 tegen het eveneens gepromoveerde Excelsior. Vrijdag al won NEC, met de gehuurde Youssouf Hersi die een gele kaart ontving, met 2-0 van AZ.

In de Gouden Gids Divisie herstelde Haarlem zich van het pak slaag dat het vorige week van Heracles kreeg (7-0). Nu wonnen de Haarlemmers met 2-0 van Cambuur. Ajax-huurling Darl Douglas speelde de hele wedstrijd. Didi Longuet kwam niet in actie.