Menu
KNVB bedankt De Boer

KNVB bedankt De Boer

Frank de Boer was afgelopen zomer ambassadeur van het EK voor spelers tot 21 jaar. Dinsdag werd de ex-recordinternational door de KNVB bedankt voor alle bewezen diensten tijdens het door Jong Oranje gewonnen toernooi.

In de kantine van de Toekomst overhandigt secretaris-generaal Harry Been van de KNVB een fotocollage aan De Boer. In de kantine van de Toekomst overhandigt secretaris-generaal Harry Been van de KNVB een fotocollage aan De Boer.

De ploeg van coach Foppe de Haan en aanvoerder Hedwiges Maduro was in de EK-finale met 4-1 te sterk voor Jong Servië. Ambassadeur De Boer maakte de zegetocht van het ‘kleine’ Oranje, in de maand juni, van heel dichtbij mee. Naast Maduro maakten ook de Ajacieden Robbert Schilder, Kenneth Vermeer en Ryan Babel (inmiddels Liverpool) deel uit van de 'gouden' selectie.
Secretaris-generaal van de KNVB Harry Been verscheen vandaag op de Toekomst om De Boer nogmaals te danken voor zijn inzet. De trainer van Ajax D1 kreeg naast een fraaie fotocollage ook twee voetbalboeken.

Hedwiges Maduro was afgelopen zomer de aanvoerder van het 'gouden' Jong Oranje. Hedwiges Maduro was afgelopen zomer de aanvoerder van het 'gouden' Jong Oranje.