Menu
Kom naar afscheid Suarez bij Ajax - VVV!

Kom naar afscheid Suarez bij Ajax - VVV!

Luis Suarez neemt zondag afscheid van de Ajax-supporters. De voormalig topscorer van Ajax zal rondom het duel Ajax - VVV-Venlo uitgebreid worden uitgezwaaid. De aanvaller van Liverpool komt speciaal naar de Amsterdam ArenA voor zijn officiƫle afscheid van het publiek. Zorg dat je erbij bent!

Suarez speelde tussen augustus 2007 en december 2010 in totaal 159 officiƫle wedstrijden voor Ajax. De Uruguyaan scoorde daarin liefst 111 doelpunten. Het levert hem een gemiddelde op van 0,7 doelpunt per wedstrijd in het shirt van Ajax. Een ongekend hoge score voor de 24-jarige aanvaller.

Vorig seizoen werd Suarez topscorer van de Eredivisie met 35 doelpunten. Ook werd hij verkozen tot Voetballer van het Jaar. Zeven van zijn 35 goals maakte hij uitgerekend tegen VVV. In De Koel nam hij alle vier de Ajax-goals voor zijn rekening en in de ArenA maakte hij een hattrick bij de 7-0 zege op de club uit Limburg.

Aan de supporters van Ajax de uitdaging om Suarez zondag tegen VVV harder dan ooit toe te juichen. Een uitverkochte ArenA zou daarvoor uiteraard het mooist denkbare decor zijn. Er zijn nog enkele kaarten voor Ajax - VVV verkrijgbaar.

Op de wedstrijddag is er vanaf 12.30 uur stadionverkoop. Deze kassa's bevinden zich aan de Noordzijde van het stadion, ter hoogte van ingang D. Voor het duel geldt vrije verkoop.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Bekijk hier het stadionprogramma