Menu
Kom naar Ajax - Ajax Cape Town!

Kom naar Ajax - Ajax Cape Town!

Ajax speelt zaterdag 4 juli op de Toekomst tegen dochterclub Ajax Cape Town. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €8,-. Het is de eerste wedstrijd dat Martin Jol weer beschikt over de internationals in de selectie, die de voorbereiding op het nieuwe seizoen wat later mogen beginnen.

Het vriendschappelijke duel met Ajax Cape Town begint om 16.00 uur. Het belooft een serieuze en spannende krachtmeting te worden, want de Urban Warriors hebben in het verleden bewezen voor een stunt te kunnen zorgen tegen de ‘grote broer’ uit Amsterdam. In de winterstop van seizoen 2006-2007 stonden de teams in Kaapstad voor het laatst tegenover elkaar. Ajax Cape Town boekte toen een verrassende 3-1-zege op het team van toenmalig trainer Henk ten Cate.

Voor Ajax staat de wedstrijd in het teken van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De ploeg van Martin Jol is op dat moment drie weken in training: een mooi moment voor de nieuwe trainer om te kijken hoe het gesteld is met de vorm van zijn spelers. Jol heeft voor de wedstrijd tegen Ajax Cape Town weer zijn gehele selectie ter beschikking. Alle spelers, ook de internationals zoals Luis Suarez en Maarten Stekelenburg, zijn 4 juli van de partij.

De kaartverkoop voor het duel is inmiddels begonnen. Zorg dat je er snel bij bent!

Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop

Klik hier om kaarten te bestellen