Menu
Kom naar Ajax - Borussia Dortmund!

Kom naar Ajax - Borussia Dortmund!

Ajax speelt woensdag de belangrijke thuiswedstrijd in de UEFA Champions League tegen Borussia Dortmund. Twee duels voor het einde van de groepsfase heeft Ajax nog alle kans om te overwinteren in Europa. Bij een zege op de Duitsers lonkt zelfs nog de volgende ronde van de Champions League. De kaartverkoop eindigt dinsdag 20 november om 23:59 uur. Op de wedstrijddag is er geen kaartverkoop.

De vorige thuiswedstrijd tegen Manchester City werd een groot succes voor Ajax. Dankzij een 3-1-zege passeerde Ajax de kampioen van Engeland in de poule.

De thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund belooft een spektakel te worden. In de Amsterdam ArenA kan Ajax een grote stap zetten richting overwintering in Europa. Alle kansen liggen nog open. Een volle ArenA die vol achter het team van Frank de Boer staat, helpt zeker mee aan het behalen van een positief resultaat.

Ajax - Borussia Dortmund wordt woensdag 21 november om 20:45 uur in de Amsterdam ArenA gespeeld. Kaarten zijn verkrijgbaar via onderstaande link, Ticketbox (Primera) en de Ajax Experience Rembrandtplein. De kaartverkoop eindigt dinsdag 20 november om 23:59 uur. Op de wedstrijddag is er geen kaartverkoop.

Kaartverkoop Ajax - Borussia Dortmund